Thursday, June 14, 2012


I LOVE ARUBA 
(Dutch Version)

De Arubaanse burger moet tegen elke methode stemmen dat toelaat dat buitenlanders ons gerechtelijk en juridisch apparaat naar eigen dunk bestuurt, zonder dat er controle van Arubaanse zijde bestaat.

Als Arubanen is het onze verantwoordelijkheid om een juridisch bestel af te dwingen  dat ons rechtszekerheid biedt, en voorkomt dat de geschiedenis zich herhaalt.

Van der Sloot, zoals vele andere Nederlanders, heeft de Arubaanse justitie ontsprongen, terwijl de Arubanen de gevolgen hiervan moesten blijven lijden.
Familie van der Sloot was bevriend met hen die verantwoordelijk waren voor het Arubaans gerechtelijk bestel.

De naam van Aruba werd in een kwaad daglicht geplaatst als direct gevolg van  dit onzekere/verbrijzeld systeem die wij in Aruba hebben laten voortduren.


Arubanen ontwaakt! Wij moeten voor leiders stemmen die het Arubaans juridische en rechterlijke apparaat per direct herstelt.

Geef opdracht aan het Arubaanse parlement en regering (AVP) om met een initiatief wetsvoorstel/wetsontwerp te komen dat gebiedt dat alle gerechtelijke procedures op elektronische wijze worden opgenomen.

Het Arubaanse Gerecht is een overblijfsel van de slavernij dat nog altijd door de Europese Nederlanders wordt geapplaudiseerd, doch dat vandaag de dag de Arubanen nog steeds achtervolgt.

Wij verzoeken aan de regering en parlement van Aruba: dat al onze gerechterlijke procedures op Aruba worden opgeslagen elektronisch- Tekent het verzoek! Bell (297) 586-9011 om het verzoek te ondertekenen of bezoek onze web page: http://www.change.org/petitions/no-nonsense-for -all-court-proceedings-in-aruba-to-be-taped-or-video-recorded


ARUBANEN , STEM VOOR EEN SYSTEEM GEBASEERD OP RECHTSZEKERHEID EN GELIJKE RECHTEN


BY: Alex Mathew
Tel: (297)586-9011
Fax: (297) 586-9012

No comments:

Post a Comment